Workshop Encaustic Art

Iedereen kan het, je hebt er geen schildertalent voor nodig, het is niet aan leeftijd gebonden en je zal versteld staan van je eigen creaties. Het is een manier om heerlijk uit het hoofd te gaan, tijd voor jezelf te hebben of een reis naar binnen te maken. Afwachten wat het resultaat zal worden, door niks te verwachten en te kijken naar wat er ontstaat. Verwonder je over dat wat er gebeurt, alles is goed en je kan niks fout doen.

Je kan op verschillende manieren te werk gaan. Je kan intuïtief schilderen vanuit je gevoel, door het te laten gebeuren. Je kan landschappen creëren in fantasie of realistische stijl. Maar je kan ook b.v. met stempels werken. Afbeeldingen kunnen een bepaalde betekenis of boodschap voor je hebben. Het kan je van binnen raken.

Heb je zin om je onder te dompelen in kleuren, dan is deze workshop een mooi begin. Je leert in deze workshop de verschillende basis technieken van Encaustic Art. Tevens hoe je wenskaarten kan maken en afwerken. Je mag zelf ervaren en spelen met het ijzertje en het kleurenpallet. Na afloop neem jij je eigen creaties mee naar huis, hoe tof is dat! Maak je wensen kenbaar en wij gaan er samen een passende workshop van maken.

Wil je na de workshop thuis met Encaustic Art verder gaan, dan kan ik je daarbij helpen. Ik heb de basis benodigdheden op voorraad, zodat je meteen aan de slag kan. Ik heb een mooie start aanbieding en je spaart tevens de porto kosten uit, toch ook een prettige bijkomstigheid.

Aantal personen: Minimaal 2 – maximaal 6 personen. Een grotere groep in overleg.

Voor wie: Voor alle groepen die denkbaar zijn: vrienden, collega’s, familie, kinderfeestje vanaf 10 jaar, moeder/kind, oma/ kleinkind, teambuilding……….

Tijdsduur workshop: 2 uur, dagdeel en begintijd in overleg.

Open workshop Encaustic Art: Deze workshop is speciaal voor mensen die geen groepje hebben om samen een workshop in te plannen. Mocht je interesse hebben in de workshop Encaustic Art, laat het mij weten, dan prikken wij samen een gepaste datum.

Kosten: € 35,00 per persoon. Deze workshop duurt 2 uur.

Kosten met kinderen: €17,50 per kind, €25,00 per volwassenen. Deze workshop duurt 1 ½ uur en is gericht op het kind.

De workshop is inclusief gebruik van de materialen, koffie/ thee en wat lekkers voor erbij. Na afloop neemt jij je eigen creaties mee naar huis.

Adres: Beatrixstraat 8a, Nederweert

Wil je de workshop op een andere locatie ervaren, of zijn er andere wensen, dan is dit bespreekbaar. Is de locatie verder dan 15 kilometer vanaf de Beatrixstraat in Nederweert, dan wordt er een reiskostenvergoeding berekend.

Na de basis workshop is er de mogelijkheid om de workshop: “ Werken met teksten” te volgen. Hierin gaan wij aan de slag met stempels en teksten. Je leert de techniek om stempels te plaatsen en de afbeelding of tekst zichtbaar onder de was naar voren te laten komen. Ook komen er weer verschillende afwerkingen betreft de tekst kaart aanbod. Een mooie aanvulling op de basis cursus, waarmee jij je eigen creatie een persoonlijk tintje kan geven. Ook na deze workshop staat er weer een mooie start aanbieding voor je klaar, zodat je thuis meteen kan beginnen.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak. Heeft u andere wensen, dan is dit in overleg bespreekbaar.

* Verplicht veld

Ik heet jullie welkom in mijn kleurenparadijs.
Lieve groet, Ria.