Basiscursus handlezen Nederweert

Basis cursus Handlezen

Er start een basiscursus van 4 lessen op woensdag: 2 november 2022 in Nederweert. De andere lesdagen zijn op dinsdag: 15 – 29 november en 13 december. Er is nog 1 stoel te reserveren. De lessen starten om 19.30 uur. Rond 21.30 zullen wij de les afronden.

De kosten bedragen €150,= voor 4 lessen, inclusief het lessen pakket, koffie/ thee/ water en een paar inktvellen om handafdrukken te maken.

Vind je het interessant wat handen kunnen vertellen over jezelf of iemand anders, wat zijn je sterke punten of valkuilen en hoe het kan helpen om ergens duidelijkheid over te krijgen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Met de aanwezige handen als lesmateriaal gaan wij de basis beginselen van handlezen leren. Ik werk met kleine groepjes, zodat het knus blijft, maar dat wij wel verschillende handen hebben om mee te werken.
De cursus bestaat uit een stukje theorie, maar vooral veel praktijk. Wij gaan van onze handen en die van mede cursisten handafdrukken maken, ze bekijken, voelen en interpreteren.

Samen gaan wij er een waardevolle cursus van maken en je zal nooit meer hetzelfde naar handen kijken.

Als je een stoel wil reserveren om deel te nemen aan deze mooie basis cursus, stuur mij dan een berichtje en ik maak het voor je in orde. Mocht je geen mail van mij terug ontvangen: check dan je spam map!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak.

* Verplicht veld