Basiscursus handlezen Nederweert

Basiscursus Handlezen start 9 September 2024 in Nederweert

Er start een basiscursus handlezen van 4 lessen op 9 September 2024 in Nederweert. De lessen starten om 19.30 uur en rond 21.30 uur zullen wij de les afronden.

De kosten bedragen € 160,= voor 4 lessen, inclusief het lessen pakket, koffie/ thee/ water en een paar inktvellen om handafdrukken te maken.

Datums: 9 + 23 september, 7 + 28 oktober 2024

Vind je het interessant wat handen kunnen vertellen over jezelf of iemand anders, wat zijn je sterke punten of valkuilen en hoe het kan helpen om ergens duidelijkheid over te krijgen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Met de aanwezige handen als lesmateriaal gaan wij de basis beginselen van handlezen leren. Ik werk met kleine groepjes, zodat het knus blijft, maar dat wij wel verschillende handen hebben om mee te werken.
De cursus bestaat uit een stukje theorie, maar vooral veel praktijk. Wij gaan van onze handen en die van mede cursisten handafdrukken maken, ze bekijken, voelen en interpreteren.

Samen gaan wij er een waardevolle cursus van maken en je zal nooit meer hetzelfde naar handen kijken.

De cursus van 9 september is al volgeboekt. Wil je graag op de wachtlijst, mocht er iemand uitvallen, of in de toekomst een cursus willen volgen, meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier.

Heb je na het versturen van het formulier geen mail van mij terug ontvangen: check dan je spam map!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak.

* Verplicht veld