Wat zijn Engelen Toekomst Kaarten?

Al jaren ben ik geïnteresseerd in kaarten leggen. In 2004 heb ik een cursus chakra tekenen gevolgd, en hier staan de kaarten al in getekend. Het was toen mijn wens om dit eens te leren. Ik heb in het verleden verschillende kaartendeks gekocht, maar het pakte mij niet.
Maar welke kaarten passen dan wel bij mij……..
Dit werd duidelijk toen ik bij The Angel Academy van Han Beeren te Bree, in contact kwam met haar Engelen Toekomst Kaarten. Dit kaartendek sprak mij meteen aan. Iedere kaart heeft een betekenis en beeld een situatie of thema uit, b.v. werk, liefde, studie, gezondheid, relatie, vrienden, financiën, kinderen, enz…….Het zijn mooie kaarten, goed te hanteren en duidelijk om te vertellen. Dus ging ik hiermee aan de slag.

In januari 2019 heb ik de cursus bij haar afgerond en kan het echte werk gaan beginnen. Door te oefenen met een mede studente en met de lieve mensen die graag proefkonijn wilde zijn, ben ik nu zo ver dat ik ook voor andere mensen kaarten kan en wil leggen.

Door zelf je kaarten te schudden en je te concentreren op b.v. een bepaalde vraag, geef je de energie door aan de kaarten. Het onderbewuste zal de kaarten in een bepaalde volgorde leggen, zodat de kaarten die getoond worden de juiste informatie aan jouw doorgegeven.