Lezing over Handlezen

Handlezen Nederweert geeft een lezing over handlezen.
Hierin wordt uitgelegd wat handlezen is, gaan wij zien hoe lijnen kunnen veranderen en gaan wij verschillen ontdekken in je eigen handen of bij je vriendin/collega/partner. Het verschil in de handen laat ook het verschil in de mensen zien.
Na de pauze worden een aantal mensen uitgeloot om bij mij aan tafel te komen zitten. Zij krijgen een klein flits moment handlezen.

Handen zijn belangrijke instrumenten die wij de hele dag nodig hebben. Wij staan er meestal niet bij stil. Maar deze handen kunnen meer dan alleen werken en vasthouden. Zij vertellen ons een verhaal, waar komen wij vandaan en waar gaan wij “denkelijk” naar toe. Wat is onze kracht maar ook onze valkuil. Dit kunnen wij allemaal lezen vanuit de lijnen, tekens in de handen, handvorm, lengte en stand van de vingers, enz.
Ieder mens is uniek, en zo ook de handen van ieder persoon. Door onszelf beter te begrijpen, krijgen wij ook beter grip op ons leven.

Dit is een lezing waar geen voorkennis voor nodig is en die voor iedereen te volgen is. De lezing word op locatie gegeven. Binnen een straal van 15 km, gerekend vanuit Beatrixstraat in Nederweert, zijn er geen reiskosten aan verbonden.

Aantal personen: maximaal 25
Duur lezing: 2 ½ uur, dagdeel en begintijd in overleg.
Kosten: € 100,=

Heb je andere wensen of ideeën, dan is dit in overleg bespreekbaar. Stuur een bericht via onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* verplicht veld

Ik heet jullie met open handen welkom.
Lieve groet, Ria