Consult handlezen

Bij een consult maak ik eerst inktafdrukken van je handen. Hierop zie ik heel duidelijk je huidstructuur, de lijnen, tekens in de hand, stand van de vingers, patronen op de vingers…… Je handen vertellen het verhaal van verleden, heden en de tendens voor de toekomst. Van daaruit begin ik met een analyse. Omdat je handen veranderen, is het erg leuk om regelmatig nieuwe printafdrukken te laten maken. Je kan hierdoor de veranderingen blijven volgen. Het wordt zichtbaar!
Een consult duurt ruim 1 uur en kost €40,=.

Kies je liever voor een online sessie, dan is dit mogelijk via zoom. Ik verstuur het inktvel om afdrukken te maken ruim van te voren naar je toe, met een duidelijke beschrijving hoe je de handafdrukken kan maken. Deze scan je vervolgens en ontvang ik graag retour per mail. Mocht dit niet lukken dan ontvang ik je handafdrukken graag per post.

Als ik de afdrukken ontvangen heb, maak ik alvast de benodigde aantekeningen. Hierdoor kunnen wij bij tijd van aanvang, meteen beginnen met het consult. Een online duurt 1 uur en kost €45,= ( dit is inclusief, inktvel, verzending en mijn voorbereiding.)

123456

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak.

* Verplicht veld

! Heb je een hotmail emailaccount en krijg je geen bericht van ons, check dan je spam map !