Workshop Handlezen


Samen met vrienden, familie, collega’s of een ander groepje gezellige mensen, een dagdeel lekker bezig zijn. Dat kan nu bij Handlezen Nederweert.

Ik heb een leuke workshop gemaakt over handlezen. Hiervoor heb je geen voorkennis nodig. De opzet is om er een leuk, gezellig en leerzaam moment van te maken.

In deze workshop wordt eerst een korte uitleg gegeven over wat handlezen is, hoe lijnen ontstaan en kunnen veranderen. Waarom jou pad anders loopt dan dat van een ander. Vervolgens worden er inkt afdrukken bij elkaar gemaakt. Wij gaan kijken wat wij in de handen kunnen lezen en gaan hier zelf ook mee aan de slag.
Je zal ervaren dat de verschillen in de handen, de verschillen in de mensen laten zien.

In het tweede gedeelte kan je kiezen uit: een memory spel over handlezen waarmee wij onze kennis die in de workshop is verteld gaan testen, of een korte handlezing per persoon.

Aantal personen:
minimaal 2 – maximaal 8

Tijd workshop:
2 – 2 ½ uur, dagdeel en begintijd in overleg.

Kosten:
Totaal prijs €32,50 per persoon.
Inclusief: inktafdrukken, koffie/thee/water en wat lekkers voor erbij.

Adres:
Beatrixstraat 8a, Nederweert
Bij grotere groepen kan het ook op locatie. Is dit verder dan 15 kilometer vanaf de Beatrixstraat in Nederweert, dan wordt er een reiskostenvergoeding berekend.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak. Heb je andere wensen, dan is dit in overleg bespreekbaar.

* Verplicht veld

Ik heet jullie met open handen welkom.
Lieve groet, Ria.