Basiscursus handlezen Bree

Door wijzigingen in mijn agenda zal ik vanaf september 2023 enkel nog in mijn eigen praktijk te Nederweert, cursus geven in handlezen. Mocht je hierin interesse hebben, dan hoor ik dit graag. Is de afstand naar Nederweert (te) ver, dan kunnen wij samen kijken naar een gepaste oplossing. Graag hoor ik wat je wensen zijn.

Vind je het interessant wat handen kunnen vertellen over jezelf of iemand anders, wat zijn je sterke punten of valkuilen en hoe het kan helpen om ergens duidelijkheid over te krijgen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Met de aanwezige handen als lesmateriaal gaan wij de basis beginselen van handlezen leren. Ik werk met kleine groepjes, zodat het knus blijft, maar dat wij wel verschillende handen hebben om mee te werken.
De cursus bestaat uit een stukje theorie, maar vooral veel praktijk. Wij gaan van onze handen en die van mede cursisten handafdrukken maken, ze bekijken, voelen en interpreteren.

De kosten bedragen € 160,= voor 4 lessen, inclusief het lessen pakket, koffie/ thee en een paar inktvellen om handafdrukken te maken.

Samen gaan wij er een waardevolle cursus van maken, en je zal nooit meer hetzelfde naar handen kijken.

Als je een stoel wil reserveren om deel te nemen aan deze mooie basis cursus, stuur mij dan een berichtje en ik maak het voor je in orde. Mocht je geen mail van mij terug ontvangen: check dan je spam map!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak.

* Verplicht veld